Catering Uppsala

Vi levererar en klangfull fest med catering i toppklass!

Vi på Kitchen vill att vår catering ska vara tillgänglig för olika tillfällen, vart du än befinner dig i Uppsala, och anpassad för alla. Det har vi lyckats med. 

Boka catering smidigt & enkelt.

Vi erbjuder ett koncept med stort utbud av populära Klang-favoriter och goda bufféer som passar alla olika tillställningar, stora som små, med kostnadsfri leverans. Vi levererar maten där du är, till arbetsplatsen, festlokalen eller ditt hem. Behöver du hjälp i köket vill vi kunna bidra med vår expertis, mat och service för att du ska lyckas med din tillställning eller evenemang. 

Våra bufféer

Vi har valt ut våra bufféer med omsorg och skapat de olika menyerna efter vad som efterfrågas och mat som många känner igen och älskar. Vi erbjuder italienskt, grekiskt, libanesiskt, asiatiskt, klassisk svenskt och tapas. Ingredienserna är av hög kvalité och maträtterna perfekt utformade att servera som buffé på alla möjliga tillställningar. Vår catering är perfekt till bland annat studentskivor, födelsedagsfester, bröllop, dop, företagsmingel, konferens eller finare middagar hemma.

Har du några speciella önskemål?

Gör din bokning via formuläret nedan.

Klang Kitchen catering i Uppsala erbjuder:

  • Stort utbud av prisvärda buffér med mat inspirerat från olika länder.
  • Skräddarsyr menyer utifrån våra populära rätter vid önskemål.
  • Maten levereras på porslin utan extra kostnad, om inget annat önskas, och hämtas dagen efter.
  • Gratis leverans.

Bokningsförfrågan